torstaina, marraskuuta 17, 2005

Studio Impossible

Studio Impossible Kari Hietalahti, Niko Saarela ja Peter Franzén irrottelevat kevätkaudella MTV3:n perjantai-illoissa sketsisarjassa Studio Impossible. Studio Impossible – lausutaan niin kuin kirjoitetaan – tuo ruutuun huimat yli 450 hahmoa.

Hietalahti, Saarela ja Franzén pystyttävät studionsa mahdottomiin paikkoihin. He myös esittävät suurinta osaa sketsisarjan hahmoista. Sarjan muut vakionäyttelijät ovat Katja Kukkola ja Lotta Lindroos. Vierailijoiden kirjo on huikea. Martti Suosalo esittää laittamattomasti mm. Hjallis Harkimoa ja Antti Kalliomäkeä, ja vasta ruudusta näemme mitä tekemistä Riki Sorsan veljellä on tässä ohjelmassa.

"Kaikkiaan sarjassa on uskomattomia ja uskottavia hahmoja enemmän kuin eduskunnassa. Tärkeissä osissa nähdään mm. pahvinen Pekkarinen, koiria, sika, kilpikonna, strutsilauma sekä kotimaisen viihdehistorian pienin mummo", tekijät kertovat. Omana itsenään ruutuun hyökkäävät mm. Tarja Turunen ja Kotiteollisuus-yhtye, mutta varsinaiseksi yleisömagneetiksi osoittautuu navetasta Tavastialle nouseva Teräsvilla.

Tekemisessä ei tingitty laadusta eikä maistereista. Teatteritaiteen maisterit Kari Hietalahti ja Niko Saarela kypsyttivät ja kirjoittivat sarjaa kaksi vuotta melko nälissään. Ohjaajaksi pestattiin elokuvataiteen maisteri Lauri Nurkse ja kuvaajaksi elokuvataiteen maisteri Peter Flinckenberg. Sarjan tuottaja on Markus Selin ja tuotantoyhtiö Solar Films.

Studio Impossible MTV3-kanavalla perjantaisin klo 19.30, 13. tammikuuta alkaen.