torstaina, helmikuuta 09, 2006

VHB: Let thy will be done X-ryhmän tehosoitossa

vonHertzenBrothers "Veljeys on voimaa: Isley Brothers, Kings Of Leon, Seitsemän veljestä, Veli Puolikuu. Näitähän riittää.

Yksi veljeskunta voi tehdä myös melkoista jälkeä Suomen musiikkikentällä: Don Huonot, Egotrippi, Lemonator, Jonna Tervomaa. Näitäkin riittää. Siis erilaisia projekteja ja bändejä joissa von Hertzen -veljeskunta (Kie, Mikko, Jonne) on vaikuttanut. Mutta mitä tapahtuu kun kolmikko pannaan yhteen? Muutama vuosi sitten se selvisi kun herrat julkaisivat von Hertzen Brothers Experience -albuminsa.

Viimeistään levyn yhteydessä tehty kiertue sai ihmiset haukkomaan henkeään. Varsinkin kun keikoilla bändin mukana kulki Sami Kuoppamäki. Ja nyt Kuoppis on tunkeutumassa myös toiselle levylle. Approach ilmestyy maaliskuun lopussa ja tällä viikolla kakkosalbumin ensimmäinen sinkku Let thy will be done soi YleX:ssä tehona. Ja Kuoppamäen hyvinkin Kingston Wall -henkinen rummuttelu on tällä biisillä läsnä, ja elävän lyömäsoitintyöskentelyn lisäksi tarjolla on myös tahtialajia jota ei kahdella jaeta.

Mutta ei parane pelästyä: tarttuvia melodioitakin löytyy sekä hienoa, miehekästä kuorolaulantaa. Tässä biisissä on siis melkein kaikkea. Kumma kyllä homma pysyy myös kasassa. Siitä kai ne todelliset tekijämiehet tunnistaa.

Let thy will be done X-Ryhmässä kolmasti päivässä ja muut ohjelmat kaupan päälle."

Viikon teho klo 18:55, klo 19:55 ja klo 20:55 (vko 6)

[via YleX.fi]