tiistaina, elokuuta 08, 2006

Art Goes Kapakka 2006

Art Goes Kapakka 2006 Art Goes Kapakka 17.-26.8.2006

10 päivää, 10 yötä, 33 ravintolaa, 225 tapahtumaa, 31 taidenäyttelyä. Art Goes Kapakka puhaltaa henkeä Helsinkiin, tuo riemua ihmisten mieliin, säpinää katukuvaan ja rentoutta pakaroihin.

Osana Helsingin juhlaviikkoja järjestettävä lähestyy. Ohjelma on julki. Tarjolla jokaiselle jotakin. Taide menee kapakkaan, mene sinäkin.

Valikoituja paloja tämän vuotisesta tarjonnasta:

Lauantai 19.8.

SIIRI NORDIN. Siiri Nordin (laulu ja kitara), Alexandra Babitzin (laulu), Jussi Jaakonaho (kitara), Mitja Tuurala (basso) ja Reino Nordin (rummut)
Café Engel klo 19.00

FELIX ZENGER. Beatbox-ihme: Felix Zenger (beatbox)
Åbo klo 20.00

GIANT RÄBÄT. Giant Robot soittaa taustoja ja Suomen kovimmat räpäyttäjät räppäävät: Arttu Tolonen (kitara), Petro Niiniluoto (kitara), Aleksi Tolonen (basso), Mamba (rummut), Kasio (koskettimet), Tuomas Toivonen (koneet ja räppi), dj Keylo (skrätsit), Felix Zenger (beatbox) sekä mm. räppääjät Kemmuru, Indievidual ja So Hot It Hurts
Vanha klo 23.00

Maanantai 21.8.

STELLA POLARIS. Ehdota aihe, me improvisoimme siitä kohtauksen, laulun, tanssin tai runon. Supisuomalainen, pystykorvainen, terhakka ja taitava improvisaatioteatteriryhmä: Elina Stirkkinen, Timo Routarinne, Kirsti Kuosmanen, Tobias Zilliacus ja muusikko Hannu Risku
Elite klo 20.00

KAUKO RÖYHKÄ SOOLONA. Teräviä tekstejä ja psykedeliaa. Kauko Röyhkä (laulu ja kitara)
Rytmi klo 21.00

RUUDOLF. Profeetallista paasausta kieli poskessa: Rudy (räp), Karri-Koira (räp) ja J-Laini (dj)
Erottaja klo 21.30

Tiistai 22.8.

SANSA. Tunnelmallista ja rosoista folk- ja jazzsävytteistä poppia: Sansa (laulu ja kitara), Osmo Ikonen (sello ja koskettimet) ja Lasse Sakara (kitarat)
Erottaja klo 20.00

ARTTU TAKALO JA JARMO SAARI. Legendaarinen säveltäjäkaksikko melkein akustisena. Ihanaa ja herkkää! Arttu Takalo (vibrafoni) ja Jarmo Saari (kitara)
Rytmi klo 21.30

MAGENTA SKYCODE. Elektronista postpunkkia ja eeppisiä melodioita Turusta: Jori Sjöroos (laulu ja kitara), Niklas Bjöklund (kitara ja koskettimet) Tomi Mäkilä (koskettimet), Niko Kivikangas (rummut) ja Henry Ojala (basso)
Kuudes Linja klo 23.00

Keskiviikko 23.8.

MARTTI SERVO JA MOODS DUO. Napander-orkesterin klassikot ja Doors-yhtyeen musiikki vuorottelevat helminauhana: Martti Servo (laulu) ja Hannu Muukkula (urut)
Pääkonttori klo 20.30

THE DUPLO. Duplo on palannut trioksi: 50% art, 50% full speed, 50% no brain, 50% punk, 50% tits and rock and roll: Aleksi Pahkala (laulu ja kitara), Lasse Joutsenkunnas (basso) ja Tommi Forsström (rummut)
Liberté klo 23.00

Torstai 24.8. (Taiteiden yö)

ISÄLTÄ POJALLE - CHYDENIUKSET. Kaj Chydenius (piano), Kalle Chydenius (basso) ja Jussi Chydenius (laulu)
Elite klo 19.30

VILLE KALLIOSTA. Hämärää räppiä isolla sydämellä: Ville Kalliosta ja Pono (räp), Sampsa Nuotio (laulu) ja Dj Eemo I
Oujee klo 22.30

SUOMEN SYNKIMMÄT LAULUT MANALASSA. Helsingin sanomien lukijat ovat äänestäneet kymmenen Suomen synkintä laulua. Lavalla suomalaista ahdistusta ruotivat: Marjo Leinonen, Tuomari Nurmio, Seppo Ruohonen, Marzi Nyman ja Jippu. Mukana menossa Jouni Niemisen orkesteri
Manala klo 24.00

Perjantai 25.8.

VILLE LEINONEN. Finnhitsejä, kansallisromantiikkaa ja muita sinivalkoisia säveliä rakkauden lähettiläältä: Ville Leinonen (laulu ja piano) ja Tuomo Hokka (haitari)
Vanha klo 20.00

MONTEVIDEO. Brittipoppareiden valiot kokoontuvat tulkitsemaan tunteitaan: Sam Shingler (laulu ja kitara), Michael McDonald (kitara ja laulu), Aleksi Ojala (koskettimet ja laulu), Joakim Schonert (basso) ja Tommi Lehtonen (rummut)
Belly klo 22.30

Q-CONTINUUM. Rönsyilevää funkia ja nu-soulia: Aki Haarala (kitara), Tuomo Prättälä (koskettimet ja laulu), Antti Hynninen (saksofoni), Verneri Pohjola (trumpetti), Ilmari Pohjola (pasuuna), Heikki Laine (basso) ja Mikko Kaakkurinniemi (rummut)
Pääkonttori klo 22.30

» Ohjelma kokonaisuudessaan (PDF)
» http://www.artgoeskapakka.fi/